00800-118-1172

За нас

За нас

Ние даваме възможност на партньорите и доставчиците на услуги лесно да доставят, управляват и осигуряват приход от цялата облачно базирана инфраструктура, услуги и IoT абонаменти; като същевременно опростяваме дигиталната трансформация с увереност и бързина.

Ingram Micro Cloud е глобална част от Ingram Micro Inc. (NYSE: IM), предоставяща пълна подкрепа при офериране и поддръжка , така че вие да можете да се фокусирате върху продажбата, изграждането и предоставянето на ИТ решения и услуги за решаване на бизнес предизвикателствата на вашите клиентите.

 Натиснете тук за да научите повече за Ingram Micro,

Това е лидерство, визия, ценности и история.

Защо се присъединихте към нас?

Ето как ние се превръщаме в образец и защо Ingram Micro е агрегатор на вашия избор за облачни решения и услуги:

Решения Line-up

Ние имаме най-задълбочените отношения със световни производители и най-добрите в класа си решения, избрани да внесат корпоративни функционалности за вашите SMB клиенти.

Производители и Услуги по акредитация

Ние извършваме надлежна техническа проверка на всяка една услуга, за да гарантираме, че нивата на договорените услуги (SLA) ще бъдат изпълнени, а вие получавате високо ниво на поддръжка.

“Споразумение за предоставяне на услугата (Master Service Agreement – MSA)”

Намалете своите такси и време, прекарани в менажиране на договори с производители.

Търговски и Маркетингови Програми

“Онлайн ресурси за обучение и развитие на бизнеса, облачно-фокусирани събития, уеб семинари, социално взаимодействие и маркетингови програми са създадени за да бъдат в помощ на вашите продажби.”

Иновации

Екосистемата на Cloud е първата по рода си, която обединява взаимосвързана общност от най-модерната облачна технология и предоставя най-изчерпателния каталог за решения и услуги в индустрията от водещи производители.

Обособен Cloud Отдел

Ingram Micro Cloud има изграден екип от професионалисти фокусирани в продажба, обучение и оперативни нужни изцяло в помощ на вашия успех.

Скалируемост

Нашите услуги лесно се разширяват или свиват, според променящите се нужди на вашите клиенти.

Бързина

Стартиране на вашите продажбите и “go to market” по-бързо, чрез услуги, които се поръчват, ползват, провизират и фактурират много лесно.

Гъвкавост

Здрава платформа за доставчиците и от край до край решения с широк набор от възможности как да предоставяте услугите си.

Ingram Micro Cloud в численост
21

Cloud Marketplaces Worldwide

39,000+

Регистрирани Channel Партньори

on Cloud Marketplace

1350+

Cloud Associates

500+

APS (Catalog)

320+

Cloud Решения

70+

Cloud Производители

200,000+

Resellers

10,000

Hosters

285

Telcos

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.