00800-118-1172

За нас

За нас

Ние даваме възможност на партньорите и доставчиците на услуги лесно да доставят, управляват и осигуряват приход от цялата облачно базирана инфраструктура, услуги и IoT абонаменти; като същевременно опростяваме дигиталната трансформация с увереност и бързина.

Ingram Micro Cloud е глобална част от Ingram Micro Inc. (NYSE: IM), предоставяща пълна подкрепа при офериране и поддръжка , така че вие да можете да се фокусирате върху продажбата, изграждането и предоставянето на ИТ решения и услуги за решаване на бизнес предизвикателствата на вашите клиентите.

 Натиснете тук за да научите повече за Ingram Micro,

Това е лидерство, визия, ценности и история.

Защо се присъединихте към нас?

Ето как ние се превръщаме в образец и защо Ingram Micro е агрегатор на вашия избор за облачни решения и услуги:

Решения Line-up

Ние имаме най-задълбочените отношения със световни производители и най-добрите в класа си решения, избрани да внесат корпоративни функционалности за вашите SMB клиенти.

Производители и Услуги по акредитация

Ние извършваме надлежна техническа проверка на всяка една услуга, за да гарантираме, че нивата на договорените услуги (SLA) ще бъдат изпълнени, а вие получавате високо ниво на поддръжка.

„Споразумение за предоставяне на услугата (Master Service Agreement – MSA)“

Намалете своите такси и време, прекарани в менажиране на договори с производители.

Търговски и Маркетингови Програми

„Онлайн ресурси за обучение и развитие на бизнеса, облачно-фокусирани събития, уеб семинари, социално взаимодействие и маркетингови програми са създадени за да бъдат в помощ на вашите продажби.“

Иновации

Екосистемата на Cloud е първата по рода си, която обединява взаимосвързана общност от най-модерната облачна технология и предоставя най-изчерпателния каталог за решения и услуги в индустрията от водещи производители.

Обособен Cloud Отдел

Ingram Micro Cloud има изграден екип от професионалисти фокусирани в продажба, обучение и оперативни нужни изцяло в помощ на вашия успех.

Скалируемост

Нашите услуги лесно се разширяват или свиват, според променящите се нужди на вашите клиенти.

Бързина

Стартиране на вашите продажбите и „go to market“ по-бързо, чрез услуги, които се поръчват, ползват, провизират и фактурират много лесно.

Гъвкавост

Здрава платформа за доставчиците и от край до край решения с широк набор от възможности как да предоставяте услугите си.

Ingram Micro дава на своите клиенти лесен достъп до едина гъвкава платформа чрез своята несравнимa Cloud Екосистема където всички участници имат взаимно изгодни отношения.
eco6

Cloud екосистемата предоставя вътрешносвързана общност, наброяваща над 200 000 активни партньори и доставчици на услуги, заедно с най-съвременна облачна технология, включваща Ingram Micro патентовани платформи от Один и Ensim, и най-пълен каталог от решения и услуги в индустрията от водещите производители, за да образуват взаимнополезна среда, която да обслужва индивидуалния успех на всеки член. Като част от екосистемата на Cloud, вие получавате сигурен, бърз и лесен начин за Cloud успех.

Cloud Marketplace, Cloud Store, Odin Automation Essentials, Odin Automation Premium и Ensim са платформи в рамките на екосистемата на Cloud, които позволяват на партньорите да продават обединени облачни решения и самостоятелно да хостват услуги и решения. Автоматизация на процесите, мигновенно провизиране, автоматичното фактуриране, каталог с набор от добре описани решения, управление на абонаменти, бънделиране на различни решения , както и цялостно проектиране на настройките на електронната търговия са само част от нещата, които Ingram Micro платформите предлагат.

С най-голямата клиентска база, състояща се от VARs, Sis, MSPs, Hosters и Telco’s, облачната екосистема е разработена да улесни дигиталната трансформация и да повиши скоростта на достъп до пазара, като подсигури Cloud успехa.

Ingram Micro Cloud в численост
21

Cloud Marketplaces Worldwide

39,000+

Регистрирани Channel Партньори

on Cloud Marketplace

1350+

Cloud Associates

500+

APS (Catalog)

320+

Cloud Решения

70+

Cloud Производители

200,000+

Resellers

10,000

Hosters

285

Telcos

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.